haittavaikutuksia: unihäiriöt

Ihmiset läpi hoitoa syöpään voi olla muutoksia heidän unensa tai univaikeudet. Kerro sairaanhoitaja kaikista vaikeuksista olet ottaa, niin saat apua tarvitset nukkua paremmin yöllä.

Univaikeudet on tärkeää fyysistä ja henkistä terveyttä. Hyvä yöunet paitsi auttaa ajatella selkeästi, se myös alentaa verenpainetta, auttaa ruokahalua, ja vahvistaa immuunijärjestelmää.

Kuitenkin unihäiriöt ovat yleisiä ihmisten hoitoa syöpään. Tutkimukset osoittavat, että jopa puolet kaikista potilaista on uneen liittyviä ongelmia. Nämä ongelmat voivat johtua sivuvaikutuksia hoidon, lääketieteen, pitkä sairaalahoitoa tai stressi.

Keskustele terveydenhuollon joukkue jos olet univaikeudet, niin saat apua tarvitset. Unihäiriöt, jotka menevät pitkään saattaa lisätä ahdistusta tai masennusta. Lääkäri tekee arvion, joka voi sisältää polysomnogram (tallenteita otettu unen aikana, jotka osoittavat aivojen aaltoja, hengitys, ja toiset, kuten sydämen syke) oikein diagnosoida ja hoitaa unihäiriöitä. Arvioinnit voidaan toistaa ajoittain, koska unihäiriöt voi muuttua ajan myötä.

On vaiheet, jotka sinun ja terveydenhuollon joukkue voi viedä unilääkkeenä hyvin uudelleen.

Valmistaudu vierailusta tekemällä lista kysymyksiä kysyä. Harkitse näiden kysymysten luetteloon