hainmaksaöljy

Tehoa-turvaluokitus

Oo … Ethno tai muuta näyttöä tehosta.

turvallisuus luokitus

SLO tuotetaan kaupallisesti useista lajeista syvänmeren hain maksa. SLO on merkittävä luonnollinen lähde skvaleenia, luonnollinen orgaaninen yhdiste, ja alkyglycerols, yhdisteitä, jotka voivat taistella syöpää.

Vuonna 1916, skvaleeni eristettiin SLO. Aluksi SLO käytti Scandinavian kalastajien hoitoon ihosairauksia, keuhkosairauksien, ja tietyt syövät. Öljy on perinteisesti käytetty hoitoon mitä kutsutaan “rauhas sairaus”, joka tänään todennäköisin kutsuttaisiin lymfadenopatia. Aktiiviset komponentit alkylglycerols on tutkittu useilla aloilla, mukaan lukien stimuloida immuunijärjestelmää.

SLO on käytetty auttamaan syövän hoitoon, ihosairauksia, ja hengityselinten sairaudet sekä vähentää toistuvia suun haavaumat ja estää säteilysairaus. Kuitenkin rajallinen kliinistä tietoa. Alkylglycerols on tutkittu immuunijärjestelmän nautintoaine. Eläinten tiedot viittaavat SLO voi parantaa hedelmällisyyttä.

SLO markkinoidaan nimellä isolutrol on tutkittu kliinisessä tutkimuksessa akne at ajankohtainen 0,15 g per 100 ml.

Vasta ei ole vielä tunnistettu.

Tiedot turvallisuutta ja tehoa raskauden ja imetyksen aikana ei ole.

Ei ole hyvin dokumentoitu.

Harvat toksisia vaikutuksia on raportoitu. SLO täydentää voi olla epämiellyttävää makua ja / tai tuoksua. On ollut raportteja SLO aiheuttama keuhkokuume ihmisissä ja sioilla.

Mitään haittavaikutuksia tai vaikutuksia kuolleisuuteen havaittiin rotilla vastaanottaa lyhyen ja pitkän aikavälin annoksia nestettä otteen SLO annoksilla 100-200 kertaa suurempi kuin tavallisen ihmisravinnoksi. Ruotsissa on SLO tuote (Ecomer) kiellettiin käyttöön National Board of Health and Welfare epäiltäessä kielteisiä vaikutuksia.

Viitteet