fyysinen tentti sukupuolielinten syyliä (ihmisen papilloomaviruksen) miehille

Visuaalinen tentti peniksen ja peräaukon on tärkein diagnosoida sukupuolielinten syyliä miehillä. Luuppi voidaan auttaa paikantamaan epänormaalin kudoksen.

Sinulla on näkyvissä sukupuolielinten syyliä; Epäilet sinulla voi olla ihmisen papilloomaviruksen (HPV) infektio; Sukupuoli kumppani on diagnosoitu sukupuolielinten syyliä.

Fyysinen tentti voidaan tehdä, jos

Fyysinen tentti on usein ainoa testi tarvitaan diagnosoida sukupuolielinten syyliä. Jotkut lääkärit soveltaa acetowhite testi tehdä syyliä näkyvämmäksi. Lääkäri voi soveltaa etikkaliuoksella (heikko etikkahappoa) ihon näyttämään eroa normaalin ja epänormaalin kudoksen. Hieman polttava tunne voi ilmetä, kun etikkahappoa käytetään. Acetowhite testiä ei ole yleensä suositeltavaa vahvistaa sukupuolielinten syyliä.

Ensimmäisen fyysisen tentti voi sisältää seuraavat

Sukupuolielinten syyliä ei löytynyt.

Mutta HPV voi olla läsnä, vaikka visuaalinen tentti ei löydä mitään syyliä. HPV voi olla läsnä kudoksessa, joka näyttää normaalilta.

Sukupuolielinten syyliä löytyvät tai ympärillä peniksen, kivespussi, tai peräaukon.

Hoito perustuu

Näyte (biopsia) kudoksen voidaan toteuttaa, jos sukupuolielinten syyliä ei voida positiivisesti diagnosoitu fyysinen tentti. Biopsia voi vahvistaa HPV-infektio.

Monet miehet eivät huomaa, että heillä on sukupuolielinten syyliä, vaikka syylät ovat näkyvissä.

Hoitoon sukupuolielinten syyliä ei paranna ihmisen papilloomaviruksen (HPV) infektio. Virus voi jääneet toimettomiksi jälkeen elimistössä syyliä poistetaan. Henkilö hoitoa sukuelinten syyliä saattaa silti pystyä levittää tartuntaa. Kondomit voi auttaa vähentämään riskiä saada HPV-infektio.

Täytä lääketieteellisiin kokeisiin tiedot (PDF) (Mikä on PDF-asiakirja?) Avulla voit valmistautua tähän testiin.

Sarah Marshall, MD – Family Medicin; Kirtly Jones, MD – Obstetrics and Gynecology

14 marraskuu 2014

Lukumäärä, koko ja sijainti syyliä; Ongelmat syyliä aiheuttaa (kuten kipu tai verenvuoto); Hoidon mieltymykset.