fysikaalinen hoito polven: harjoitukset, voimaharjoittelun, kymmeniä, ja lisää

Satutitko polvi tai leikkaukseen? Vai oletko kipeä ja jäykkä takia niveltulehdus? Joko niin, saatat tuntea kuin viimeinen asia mitä pitäisi tehdä, on saada jalat ja siirtää yhteisiä ympäri. Mutta usein fysioterapia (PT) on vain hoito lääkäriltä ehdottaa avulla saat voimaa takaisin ja laittaa sinut tiellä elpymistä.

Venyy ja liikunta; Jää ja hea; Ultraääni massag; Sähköinen hermo tai lihasten stimulaatio

Mistä aloittaa; On aika alkaa miettimään itsesi omaishoitajana kun seuraavan tyyppisiä tapahtumia occu; Merkittävä terveysongelma, tai kokoelma pienempiä, alkaa kramppi äidin tyyli; Taloudelliset ongelmat (ylittyneet tarkastukset, maksamattomien laskujen, valtava luottosaldot) alkavat pulppuaa; Isoisä ei saa niin paljon kuin hän käyttää ja näyttää vähemmän kiinnostunut siitä, mitä tapahtuu hänen ympärillään; Koti ylläpito on liukumassa: asioita, jotka rikkovat noin vanhemman talon …

Jotkut asiat ehkä ovat

Kun saat fysioterapia riippuu tarkka syy tuskasi. Joskus PT, tai ilman lääkkeitä, on kaikki mitä tarvitset hoitoa. Et ehkä tarvitse leikkausta.

Jos et leikkaukseen, lääkäri todennäköisesti ehdottaa ainakin muutaman viikon hoidon jälkeenpäin Tervehdy. Hän saattaa suositella tiettyä fysioterapia toimisto-, tai voit löytää lähimmän tarkistamalla verkkosivuilla Physical Therapy Association.

Tulet työskentelemään one kanssa fysioterapeutti keksiä hoidon suunnitelma, joka on sinua varten. Hän keskustelemaan keinoista rakentaa voimaa ja liikettä jalka ja polvi. Päätavoitteena on helpottaa kipua ja parantaa tapaa liikut niin voit mennä takaisin tehdä asioita rakastat tehdä.

At ensimmäinen vierailu, terapeutin tarkastellaan jalka ja kuinka hyvin polvi taipuu, suoristaa, ja liikkuu. Hän myös tarkistaa, jos sinulla on ongelmia, kuten

Selvittää oman kriisipesäkkeistä, hän voi pyytää hop yhdellä jalalla tai lyhyen kävellä juoksumatolla. Hän voi suositella käyttää kainalosauvoja, kävelijä tai käytettävä erityisiä kenkiä kaatumisten kotona kun toipua.