fysikaalinen hoito nivelsiteiden ja jänteiden: harjoitukset, hieronta, ultraääni, ja lisää

Ehkä olet viikonloppuna soturi, joka loukkaantunut oman jänteen tai nivelsiteen pelatessa vilkas koripalloa. Tai ehkä sinulla nyrjähdys kun otit vuoto samalla yksinkertaisesti kävely kadulla. Ei ole väliä miten pahastui, fysioterapia todennäköisesti avainasemassa oman comebackin suunnitelma.

Syö hyvin auttaa pitämään kehon vahva, mielen terävä, ja energiataso jopa kun ikää. Joten laittaa nämä viisi eri elintarvikkeita ostoslistan.

Terapeutin käyttää yhdistelmä tekniikoita lievittää kipua ja parantaa koordinaatiota, voimaa ja joustavuutta. Saatat joutua käyttämään kuntolaitteita kuten polkupyöriä ja juoksumatot.

Hän voi myös hoitaa vammoja lämpöä tai kylmää tai että kokeilet poreamme. Joitakin muita menetelmiä hän voi kääntyä ovat sähköstimulaation, ultraääni, tai hieronta.

Saat todennäköisesti harjoituksia ja venyttämällä rutiinit tehdä kotona. Pysyä niiden kanssa. Yhdessä työtä teet omalla hoidon tapaamisia, he auttavat sinua parantua paremmin, nopeammin ja turvallisemmin.

Ligaments ovat vahvoja bändit kudosta, joka yhdistää luita toisiinsa ja pitää nivelet vakaa. Esimerkiksi nivelsiteet liitä thighbone omaan sääriluu, muodostaen yhteinen, jonka avulla voit kävellä ja juosta.

Nyrjähdys on venyttää tai repiä on nivelside. Ne todennäköisesti loukkaantua ovat nilkkojen, polvien ja ranteiden.

Yksi yleisimmistä polven ligamenttivammojen on nivelside kutsutaan ACL (anterior cruciate ligament). On yli 200000 näitä vuodessa. Puolessa tapauksista, ihmiset tarvitsevat leikkausta korjata ongelman.

Lääkäri voi pyytää teitä tekemään fysioterapiaan ennen leikkausta. Jos olet tässä tilanteessa, terapeutin voi asettaa nämä tavoitteet sinulle

Parantaa kuinka hyvin siirrät yhteinen. Sitä kutsutaan myös lisätä oman “liikerataa.” Hän antaa sinulle harjoituksia, joka alkaa pian sen jälkeen, kun loukkaantumisen. Ne voivat sisältää ratsastaa paikallaan pyörä tai laajentaa ja taipumista jalka.