eturauhassyövän seulonta (pdqто): seulonnan [] -Tietoa tämä pdq yhteenveto

Tarkoitus Tämä yhteenveto

Isän eturauhassyövän muuttunut tennis legenda John McEnroe, joka kääntyi 50 helmikuussa. McEnroe käytetään on ainakin yksi yhteinen piirre tavallisten kaverit: Hän harvoin nähnyt lääkäri tai antoi oman terveyden miettinyt. Kaikki muuttui viisi vuotta sitten, kun hänen isänsä, nyt 74, oli diagnosoitu eturauhasen syöpä; “Se todella esille minun tietoisuus”, sanoo neljä kertaa US Open mestari. Hän suunniteltu hänen ensimmäinen eturauhasen-antigeenin koe – seulontatesti eturauhasen syöpä, joka kutsutaan myös …

Arvioijat ja päivitykset

Tämä yhteenveto on tarkistetaan säännöllisesti ja päivitetään tarvittaessa mukaan PDQ seulonta ja ehkäisy toimitusneuvosto, joka on toimituksellisesti riippumaton National Cancer Institute (). Yhteenvedossa kuvastaa riippumaton tarkastelu kirjallisuudessa eikä edusta politiikkaa selvitys tai National Institutes of Health (NIH).

Hallituksen jäsenten arvostelu äskettäin julkaissut artikkeleita kuukausittain, onko artikkeli olisi

Muutokset tiivistelmät ovat kautta yksimielisyyteen prosessi, jossa hallituksen jäsenet arvioivat vahvuus todisteita julkaistut artikkelit ja määrittää, miten artikkeli olisi sisällytettävä.

Kommentteja tai kysymyksiä tiivistelmän sisältö olisi toimitettava Cancer.gov kautta Web-sivuston Yhteydenottopyyntölomake. Älä ota yhteyttä yksittäisten hallituksen jäsenten kysymyksiä tai kommentteja yhteenvetoja. Hallituksen jäsenet eivät vastata yksittäisiin kyselyihin.

Tasot Todisteet

Osa viittaus sitaattien tässä tiivistelmässä mukana on taso-of-todisteita nimitys. Näitä nimityksiä on tarkoitus auttaa lukijaa arvioimaan vahvuus todiste erityisten toimenpiteiden tai lähestymistapoja. PDQ seulonta ja ehkäisy toimitusneuvosto käyttää virallista näyttöä ranking järjestelmän kehittämisessä taso-of-todisteita nimityksiä.

Lupa käyttää tiivistelmää

PDQ on rekisteröity tavaramerkki. Vaikka sisältö PDQ asiakirjoja voidaan käyttää vapaasti tekstinä, sitä ei voida tunnistaa kuin PDQ syöpä tietoa yhteenveto ellei se esitetään kokonaisuudessaan ja päivitetään säännöllisesti. Kuitenkin kirjailija olisi sallittua kirjoittaa lauseen, kuten “n PDQ syöpä tietoa yhteenveto siitä rintasyövän ehkäisyyn todetaan riskit ytimekkäästi: [sisältävät ote yhteenveto].”