eturauhassyövän brakyhoito: voin siirtää säteilyn muille?

Saatat joutua ottamaan joitakin varotoimia, mutta se riippuu eturauhassyövän brakyhoidoksi saat.

Eturauhassyöpä brakyhoito on suunniteltu eturauhassyövän toimittamalla sädehoitoa vain eturauhasen. Tämä tapahtuu istuttamalla radioaktiivista “siemeniä” sisältävän hoidon sisällä eturauhanen.

Eturauhassyöpä brakyhoito voidaan tehdä erilaisia ​​radioaktiivisia siemeniä. Säteilyn määrää vapauttaa siemenet ja hoidon kesto riippuvat siementen käytetty.

Eliniän säteilyaltistus perheenjäsenille saavilla miehillä eturauhassyövän brakyhoidoksi on hyvin alhainen eikä ylitä vuosittaisten asettaman rajan Nuclear Regulatory Commission.

Vaikka siemenet pysyvät eturauhasen varten loppuelämäsi, säteilyn määrää vapauttaa ne vähenee ajan ja lopulta tulee merkityksetön.

Your sädehoitolääkäri voi antaa yksityiskohtaisia ​​lisätietoja erityiskäsittely käytetty. Suositukset kahden ensimmäisen kuukauden kuluttua siemeniä istutuksen voi sisältyä

Jos matkustaa ulkomaille, saatat kohdata säteilynilmaisimet eräillä raja turvatarkastuksessa. Tarkastellaan kuljettaa-kortti sädehoitolääkäri osoittaa, että sinulla on ollut eturauhasen siemen implantti.

Kanssa