Eturauhassyöpä Hoito

Eturauhanen on rauhanen miesten sukuelimiin. Se sijaitsee vain; alapuolella virtsarakon (elin, joka, kerää ja tyhjentää virtsaa) ja; edessä peräsuolen (alaosan, suolisto). Kyse on; pähkinän kokoinen ja ympäröi osittain virtsaputkea (putki tyhjenee virtsan, virtsarakon). Eturauhanen tekee neste, joka on osa siemennestettä. Suurentaa anatomia miesten sukuelimiin ja virtsan järjestelmiä, jotka osoittavat eturauhasen, kivesten, virtsarakon, ja muissa elimissä.

Eturauhassyöpä on yleisin vanhemmilla miehillä. Yhdysvalloissa, noin 1 ulos 5 miestä diagnosoidaan eturauhassyöpä.

Nämä ja muut oireet voivat johtua eturauhasen syöpä tai muita ehtoja. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin seuraavista

Muut ehdot voivat aiheuttaa samoja oireita. Kuten miehet ikään, eturauhanen voi saada isompi ja estää; virtsaputken tai virtsarakon. Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia virtsaamisen tai seksuaalisen ongelmia. Ehto on nimeltään eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun (BPH), ja vaikka; se ei ole syöpä, leikkaus voi olla; tarvittu. Oireet; Eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun tai muita ongelmia eturauhasen voi olla; kaltaisia ​​oireita eturauhasen syöpä.

Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää

Transrectal Biopsia käytetään; diagnosoimaan eturauhassyöpä. Transrectal biopsia on poistaminen kudosta eturauhasen työntämällä ohut neula läpi peräsuoleen ja osaksi eturauhanen. Tämä menettely on yleensä tehty käyttäen transrectal ultraäänellä opastetaan joissa näytteet kudosta otetaan. Patologi näkemyksiä kudos mikroskoopilla etsiä syöpäsoluja. Suurentaa Transrectal koepala. Ultraääniluotainjärjestelmän työnnetään peräsuoleen näyttää missä kasvain on. Sitten neula työnnetään peräsuoleen eturauhaseen poistaa kudosta eturauhasen.

Ennuste (mahdollisuus takaisinperintä) ja hoitovaihtoehdoista riippuvat seuraavista

Hoitovaihtoehdot voi myös riippua seuraavalla

Useimmat miehet diagnosoitu eturauhassyövän eivät kuole sitä.

Prosessin avulla selvittää, onko syöpä on levinnyt eturauhasen tai muihin osiin; runko kutsutaan lavastus. Tiedot kerätty; lavastus prosessissa määritellään sairauden vaiheesta. Se on; tärkeää tietää vaiheessa, jotta voidaan suunnitella hoitoa. Tulokset testeistä diagnosoida eturauhassyövän usein käytetään myös vaiheessa taudin. (Katso yleistiedot osiossa.) Vuonna eturauhassyöpä, lavastus testejä ei voida tehdä, jos potilaalla on oireita tai merkkejä siitä, että syöpä on levinnyt, kuten luukipu, korkea PSA, tai korkean Gleason.

Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan myös käyttää pysähdyspaikan prosessiin

Vaiheessa syöpä perustuu tuloksiin lavastus ja diagnostisten testien, kuten; eturauhasen-antigeenin (PSA) -testi ja Gleason pisteet. Kudosnäytteitä aikana poistettua biopsia käytetään selvittää Gleason pisteet. Gleason pisteet vaihtelee 2-10 ja kuvataan, miten eri syöpäsoluja katse normaalit solut ja kuinka todennäköistä on, että kasvain leviää. Mitä pienempi luku, sitä vähemmän todennäköisesti kasvain on levinnyt.

Syöpä voi levitä kudoksen läpi, imusuoniston, ja veri

Kun syöpä leviää toiseen ruumiinosaan, sitä kutsutaan etäpesäkkeitä. Syöpäsolut irtautumaan jossa he alkoivat (ensisijainen kasvain) ja kulkea imusuoniston tai veren.

Etäpesäketuumorikudoksen on sama syöpätyyppi kuin primaarikasvaimen. Esimerkiksi, jos eturauhassyöpä leviää luun, syöpäsolut luun ovat todella eturauhasen syöpäsoluja. Tauti on metastasoitunut eturauhassyöpä, ei luusyöpä.

Denosumabia, monoklonaalinen vasta-aine, voidaan käyttää estämään luun etäpesäkkeitä.

I vaiheessa, syöpä on; löytyy eturauhasen vain. syöpä

Vaiheessa II, syöpä on; kehittyneempiä kuin I vaiheessa, mutta ei ole levinnyt ulkopuolella eturauhasen. Vaihe II on jaettu vaiheisiin IIA ja IIB.

Vuonna vaiheessa IIA, syöpä

Vaiheessa II B, syöpä

Vaiheessa III, syöpä on levinnyt yli ulkopinnan eturauhasen ja voinut levitä rakkularauhaset. PSA voi olla mikä tahansa taso ja Gleason voi vaihdella 2-10.

IV vaiheessa, PSA voi olla mikä tahansa taso ja Gleason voi vaihdella 2 10. Myös syöpä

Toistuva eturauhasen syöpä on syöpä, joka on uusiutunut (palannut), kun; se on käsitelty. Syöpä voi tulla takaisin eturauhasen tai; muissa elimistön osissa.

Erityyppiset hoitoa on saatavilla potilaille, joilla on eturauhasen syöpä. Jotkut hoidot ovat vakio (tällä hetkellä käytössä hoitoon), ja jotkut; testataan kliinisissä tutkimuksissa .; Hoidon kliininen tutkimus on tutkimukseen tarkoitus auttaa; parantamaan nykyisiä hoitoja tai saada tietoa uusien hoitojen kehittämiseksi potilaille; syöpä. Kun kliiniset tutkimukset osoittavat, että uusi hoito on parempi kuin; tavallinen hoito, uusi; hoito voi tulla tavanomaista hoitoa. Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Valpas odottaa ja aktiivinen valvonta hoitoja käytetään vanhempia miehiä, joilla ei ole merkkejä tai oireita tai joilla on muita sairauksia ja miehillä, joiden eturauhassyöpä havaitaan seulontakokeena.

Valpas odottaa seuraa tiiviisti potilaan tila ilman mitään hoitoa ennen merkkejä tai oireet näkyvät tai muutosta. Hoitoa annetaan lievittää oireita ja parantaa elämänlaatua.

Aktiivinen valvonta seuraa tiiviisti potilaan tila ilman mitään hoitoa, ellei ole muutoksia testitulokset. Sitä käytetään löytää varhaisia ​​merkkejä siitä, että pahenevat. Vuonna aktiivista seurantaa, potilaille annetaan tiettyjä tentit ja kokeet, mukaan lukien digitaalinen peräsuolesta tentti, PSA-testi, transrectal ultraääni, ja transrectal neulabiopsiaan, tarkistaa, jos syöpä kasvaa. Kun syöpä alkaa kasvaa, hoitoa annetaan paranna syöpää.

Muita termejä, joita käytetään kuvaamaan ei anneta hoitoa parantaa eturauhassyövän oikean diagnoosin jälkeen ovat havainnointi, katsella ja odottaa, ja odottava hallinta.

Potilaat hyvä terveys, joiden kasvain on eturauhanen vain voidaan käsitellä leikkaus poistaa kasvain. Seuraavan tyyppiset leikkauksen käytetään

Sisään; Joissakin tapauksissa hermoja säästävää leikkaus voidaan tehdä. Tämä; tyyppinen leikkaus voi säästää hermoja, että valvonta erektio. Kuitenkin miesten; suuria kasvaimia tai kasvaimia, jotka ovat hyvin lähellä luissa ei ehkä pysty; on tämä leikkaus.

Mahdolliset ongelmat jälkeen eturauhassyövän leikkaus sisältävät seuraavat

Sädehoitoa on syövän hoidossa, joka käyttää runsaasti energiaa röntgenkuvat tai muita säteilyn tappaa syöpäsoluja tai pitää ne kasvavat. On olemassa erilaisia ​​sädehoitoa

Tapa, jolla sädehoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

Miehillä, jotka saivat sädehoidon eturauhassyövän on lisääntynyt riski saada virtsarakon ja / tai ruoansulatuskanavan syöpään.

Sädehoito voi aiheuttaa impotenssia ja virtsateiden ongelmia.

Hormonihoito on syövän hoidossa, joka poistaa hormoneja tai estää niiden toimintaa ja estää syöpäsolujen kasvua. Hormonit ovat aineita tekemät rauhasten itse ja kierrätetään verenkiertoon. Eturauhassyövän, miessukuhormonit voi aiheuttaa eturauhasen syöpä kasvaa. Drugs, leikkaus, tai muiden hormonien käytetään vähentämään mies hormoneja tai estää ne toimimasta.

Hormonihoito eturauhasen syöpä voi; sisältävät seuraavat

Kuumia aaltoja, heikentynyt seksuaalinen toiminta, menetys halua seksiä, ja heikentyneen luita; voi esiintyä saaneilla miehillä hormonihoito. Muita haittavaikutuksia ovat ripuli, pahoinvointi ja kutina.

Eturauhassyöpä

Kemoterapia on syövän hoidossa, joka käyttää huumeita pysäyttää syöpäsolujen kasvun, joko tappamalla soluja tai pysäyttämällä ne jakamalla. Kun kemoterapia otetaan suun kautta tai pistoksena laskimoon tai lihakseen, huumeet tulevat verenkiertoon ja pääsee syöpäsoluja koko kehon (systeemistä kemoterapiaa). Kun kemoterapia on sijoitettu suoraan aivo, elimen tai kehon onteloon, kuten vatsa, huumeet vaikuttavat lähinnä syöpäsoluja näillä alueilla (alueellinen kemoterapia). Tapa solunsalpaajahoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

Eturauhassyöpä

Biologinen hoito on hoito, joka käyttää potilaan immuunijärjestelmää taistelemaan syöpää. Aineet, joita laitos tai tehty laboratoriossa käytetään lisätä, suoraan tai palauttaa kehon luonnollista puolustuskykyä syöpää vastaan. Sipuleucel-T on eräänlainen biologinen hoito käytetään eturauhassyövän joka on metastasized (levinnyt muihin kehon osiin).

Eturauhassyöpä

Bisfosfonaatit lääkkeet, kuten klodronaatti tai tsoledronaatin, vähentää luuston sairaus, kun syöpä on levinnyt luuhun. Miehet, jotka hoidetaan antiandrogeeni hoitoa tai orkiektomia on suurentunut riski luukadon. Näissä miehet, bisfosfonaatti huumeiden vähentää luunmurtumien riskiä (tauot). Bisfosfonaattien käyttö huumeiden estää tai hidastaa kasvua luuetäpesäkkeistä tutkitaan kliinisissä tutkimuksissa.

Eturauhasen syöpä on levinnyt luuhun ja tietyntyyppisten hormonihoidon voi heikentää luita ja aiheuttaa luukipuja. Hoidot luukipu kuuluvat seuraavat

Katso yhteenveto Pain

Tämä yhteenveto osassa kuvataan hoitoja, joita tutkitaan kliinisissä tutkimuksissa. Se ei voi mainita jokaista uutta hoitoa tutkitaan. Tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Cryosurgery on hoito, joka käyttää välineenä jäädyttää ja tuhota syöpäsolujen. Ultraääni käytetään löytää aluetta, joka käsitellään. Tämä hoitomuoto kutsutaan myös kylmähoito.

Cryosurgery voi aiheuttaa impotenssia ja virtsankarkailua peräisin virtsarakon tai ulosteen peräsuolesta.

High-intensiteetti-keskityttiin ultraääni hoito on hoito, joka käyttää ultraääni (paljon energiaa ääniaallot) tuhota syöpäsoluja. Eturauhassyövän, joka on endorectal anturi on käytetty tehdä ääniaaltoja.

Proton sädehoito hoito on eräänlainen korkean energian, ulkoista sädehoitoa, joka kohdistuu kasvaimet purojen protonien (pieniä, positiivisesti varautuneita hiukkasia). Tämän tyyppinen sädehoitoa tutkitaan eturauhassyövän hoitoon.

Joillekin potilaille, osallistuu kliiniseen tutkimukseen voi olla paras hoito valinta. Kliiniset tutkimukset ovat osa syöpätutkimuksen prosessi. Kliiniset tutkimukset tehdään selvittää, jos uusia syövän hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita tai parempi kuin tavallinen hoito.

Monet nykypäivän standardi syövän hoitomuotoja perustuvat aikaisempiin kliinisiin tutkimuksiin. Potilaat, jotka osallistuvat kliiniseen tutkimukseen voi saada tavanomaista hoitoa tai ensimmäisten joukossa saada uutta hoitoa.

Potilaat, jotka osallistuvat kliinisiin tutkimuksiin myös parantaa tapaa syöpä käsitellään tulevaisuudessa. Jopa silloin, kun kliiniset kokeet eivät johda uusien tehokkaiden hoitojen, ne usein vastaamaan tärkeisiin kysymyksiin ja auttaa liikkua tutkimusta eteenpäin.

Jotkut kliinisissä tutkimuksissa mukana vain potilaille, jotka eivät vielä ole saaneet hoitoa. Muut tutkimukset testi hoitoja potilaille, joiden syöpä ei mennyt paremmin. On myös kliinisissä kokeissa, että kokeillaan uusia keinoja lopettaa syövän uusiutumisen (tulossa takaisin) tai vähentää sivuvaikutuksia syövän hoitoon.

Kliiniset tutkimukset ovat meneillään eri puolilla maata. Katso hoitovaihtoehdot jaksossa, joka seuraa linkkejä nykyiseen hoidon kliinisissä tutkimuksissa. Nämä noudetut listaus kliinisissä tutkimuksissa.

Osa testeistä, jotka on suoritettu diagnosoida syöpä tai selvittää vaiheessa syöpä voidaan toistaa. Osa testeistä uusitaan, jotta nähdään, miten hyvin hoito tehoaa. Päätökset siitä edelleen, muuttaa tai lopettaa hoito voi perustua näiden testien tulokset.

Osa testeistä on jatkossakin tehtävä ajoittain hoidon jälkeen on päättynyt. Tulokset näistä testeistä voidaan näyttää, jos ehto on muuttunut tai jos syöpä on uusiutunut (palannut). Nämä testit ovat joskus kutsutaan seuranta-testien tai lääkärintarkastuksia.

Standard hoito vaiheen I eturauhasen; syöpä voi sisältyä seuraavia

vaiheen I eturauhassyöpää. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Standard hoito vaiheen II eturauhasen; syöpä voi sisältyä seuraavia

vaiheen II eturauhasen syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Standard hoito vaiheen III eturauhasen; syöpä voi sisältyä seuraavia

Hoito hallita syöpä on eturauhasen ja vähentää virtsateiden oireita saattavat olla esimerkiksi seuraavat

vaiheen III eturauhasen syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Standard hoito vaiheen IV eturauhasen; syöpä voi sisältyä seuraavia

Hoito hallita syöpä on eturauhasen ja vähentää virtsateiden oireita saattavat olla esimerkiksi seuraavat

vaihe IV eturauhassyöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Standard hoito toistuvia eturauhassyövän voivat olla esimerkiksi seuraavat

toistuva eturauhasen syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

eturauhassyöpä, katso seuraava

Yleisiä syöpä tiedot ja muut resurssit National Cancer Institute, katso seuraava

Tämä syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa eturauhassyövän hoitoon. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille.

Adult Treatment toimituskunta.

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.