estää homeen kotona

Kotitalouksien homeet voivat laukaista allergisia oireita allergikoille. Joten välttää multaa voi auttaa välttämään silmien ärsytystä, ruuhkia ja muita allergia liittyviä oireita. Ja paras tapa välttää muotin on välttää kosteuden.

7-vuotiaana, Billy oli tulossa kutsut sleepovers ystäviltä. Hän halusi mennä, mutta siellä oli ongelma: miten lopettaa yökastelu; Yökastelu oli ollut jatkuva ongelma Billy, kertoo hänen äitinsä, Jane, (ei niiden oikeilla nimillä) Bethesda, Md. Hänen kaksi vanhemmat lapset ei ollut ongelma, mutta Billy ei tunnu pysyä kuivana. “Hän halusi alkaa olla kuiva, jotta hän voisi mennä sleepovers”, hän sanoo; Billy on paljon yrityksen – 20% 5-vuotiaista ja 10% 6-vuotiaista ovat Bedwetters, sanoo …

LÄHTEET: tarjotaan yhteistyössä Cleveland Clinic. . Ominaisuudet. Akatemia of Allergy, Asthma & Immunology.

Pitää talon kuivana – älä anna vettä rakentaa minne tahansa, tuulettaa kosteisiin tiloihin, pyyhi suihku seinät ja ovet käytön jälkeen; Älä jätä märkiä vaatteita pesukoneessa, jossa hometta voi nopeasti kasvaa; Pese suihkuverhoja ja kylpyhuoneen laatat säännöllisesti muottiosastoineen tappaminen tuotteita; Ei ole liikaa huonekasvit – etenkin makuuhuoneessa – kuten hometta voi kasvaa kasvi maaperässä; Korjaa vuodot tai tihkumista talossa, sisällä ja ulkona; Laita muovinen yli likaa crawlspaces ja pitää ne hyvin tuuletettu; Käytä poistoilmatuulettimien keittiössä ja kylpyhuoneet; Sammuta humidifiers jos näet tiivistyminen ikkunoissa; Käytä ilmankuivaimille ja ilmastointilaitteet kellareissa ja muun talon, jossa muotti taipumus kasvaa, erityisesti kuumissa kosteassa ilmastossa; Puhdas ilmankuivaajat ja ilmankostuttimet viikoittain; Betonilattialle, irrota matto ja käyttää alueen mattoja, jotka voidaan nostaa ja pestä, tai asentaa höyrysulku betonin yli.