ennenaikaisen synnytyksen-lääkkeitä

Jos supistukset aiheuttavat muutoksia kohdunkaula, tai jos sinulla on infektion merkkejä tai ennenaikaisen ennenaikainen repeäminen kalvot (pPROM), sinulle voidaan antaa lääkkeitä auttaa viive toimitukseen.

Tietyt tokolyyttisiä lääkkeet voivat olla vaarallisia, jos sikiö on merkkejä kärsimystä tai naisille, joilla on tiettyjä terveyttä (kuten sydänvaivoja, vakava preeclampsia tai huonosti hoidettu diabetes tai korkea verenpaine).

Siirretty terveyskeskuksessa joka on vastasyntyneiden tehohoidossa (NICU); Koska lääke nopeuttaa keuhkojen kehitystä, joka kestää vähintään 48 tuntia täysin hyödyntämään vauvan keuhkot. Jopa 24 tuntia antaa jotain hyötyä.

Antibiootit Antibiootit, ehkäistä tai hoitaa tartunnan; Raskauden kortikosteroidit olla mukana valmistelemassa sikiön keuhkot ennenaikaisen syntymän; Tokolyyttisiä lääkkeet tokolyyttisiä lääkkeitä, lopettaa ennenaikaisen synnytyksen. Esimerkit includ; terbutaliini; Indomethacin; nifedipiini; Magnesiumsulfaatilla. Jos olet alle 32 viikkoa raskaana, lääkäri tai nurse- kätilö voi antaa tätä lääkettä estämään joitakin ongelmia, jotka vaikuttavat vauvan aivojen, kuten CP-vamma.