eklampsia ja korkea verenpaine raskauden aikana

Jonkun on soita 911 tai muista pelastustoimeen heti, jos sinulla on kohtaus (eklampsia). Eklampsia voi johtaa koomaan. Se on hengenvaarallinen sekä sinulle ja vauva.

Hakeutumaan lääkärin hoitoon välittömästi, jos olet raskaana ja alkaa olla oireita preeclampsia, kuten

Jos sinulla on lievä korkea verenpaine tai lievä preeclampsia, et ehkä ole mitään oireita. On tärkeää nähdä terveydenhuollon ammattilainen säännöllisesti raskauden.

Oireet kuten närästystä tai turvotusta jaloissa ja jalat ovat normaalia raskauden aikana. Ne eivät ole yleensä oireita preeclampsia. Voit keskustella näistä oireista lääkärin tai nurse- kätilö kun seuraavan aikataulun synnytystä vierailua. Mutta jos turvotus ilmenee yhdessä muiden oireita preeclampsia, ota yhteys lääkäriin heti.

Näön hämärtyminen tai muut näköhäiriöt; Usein päänsärkyä, jotka ovat tulossa pahempi tai sitkeä päänsärky, joka ei reagoi nonprescription kipulääkitystä; Kipu tai arkuus vatsan, erityisesti oikeassa yläkulmassa osassa; Painonnousu 2 lb (0,9 kg) tai enemmän yli 24 tunnin ajan; Lapa, kaula ja muut ylävartalon kipu (tämä kipu alkaa maksassa).

Jos saat preeclampsia raskauden aikana, voit hoitaa

Valmistautua aikasi, Making irti varaamiseksi.

Synnytyslääkäri; Perhe lääketiede lääkäri, jolla on kokemusta obstetriset hoitoon; Perinatologist; Sertifioitu sairaanhoitaja-kätilö valvoo synnytyslääkäri tai perinatologist.