ehkäistä jalka ongelmia, jos sinulla on diabetes

diabetes Trends

Tarkasta jalat joka aamu ja ilta. Tämä on tärkein osa jalka hoito. Käytä peilistä tai joku katsoa jalkojen jos et näe jokaisen osan niistä hyvin. Voit myös käyttää kädessä peili tai suurentava peili kiinnitetty kylpyhuoneen seinään lähelle jalkalistat tarkastaa jalat. Käytä tarkistuslista päivittäin jalka tentit varmista, että olet huolellisesti tutkia jalkasi päivittäin.

Kenkiä ja sukkia, jotka sopivat hyvin. Pehmeä kengät, jotka on hyvä tuki ja että sovitus hyvin (kuten tennis kengät) ovat parhaita jalat. Käytä tarkistuslista kengät, jotka sopivat hyvin, kun ostaa uudet kengät. Katkos uudet kengät hitaasti käyttänyt niitä muutaman tunnin joka päivä ja lisäämällä tuntia viikossa. Sukkia ilman saumoja.

Suojaa jalat loukkaantumisilta. Ennen kuin laittaa kengät, tarkista mitään vieraita esineitä, kuten kiviä tai karkea spots sisällä kengät tai esineiden työntäminen kautta pohjat. Tarkasta jalkojen rakkuloita, leikkauksia tai naarmuilta muutaman tunnin uutta toimintaa, kuten patikointia tai hiihto. Lähetä luettelo varotoimet jalat kaapissa lähelle kenkiä.

Ovatko jalat tarkastaa jokaisen toimiston vierailun. Lääkäri voi huomata jalka ongelma ovat saattaneet jäädä huomaamatta. Riisua kengät ja sukat kun olet odottanut tenttiä. Tämä auttaa muistuttaa lääkärisi tarkistaa jalat. Kirjoita ylös kaikki pieniä ongelmia tai kysymyksiä sinulla voi olla noin jalka hoito keskustella omaan toimistoon vierailun.

Hanki varhainen hoito jalka ongelmia. Soita lääkärillesi pienistäkin jalka ongelmia, ellet ole jo oppineet, miten käsitellä näitä ongelmia. Lääkäri voi kirjoittaa lähetteen jalka asiantuntija (podiatrist) jos erityistä hoitoa tarvitaan. Vakava ongelma voi kehittyä mitä näyttää pieni ärsytystä. Voit auttaa estämään jalka ongelma. Jos jalka ongelma kehittyy, sinun täytyy hakeutua hoitoon aikaisin.

William H. Blahd, Jr., MD, FACEP – Emergency Medicin; H. Michael O’Connor, MD – Emergency Medicine

14 marraskuu 2014