dinatriumfosfaatti ja mononatriumfosfaatti (suun kautta) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä tämän lääkkeen ottamisen jälkeen. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii oikein. Verikokeet ja EKG (EKG) voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Älä ota tätä lääkettä yhdessä muiden laksatiiveja tai Peräruiskeet sisältäviä natriumfosfaattia. Se saattaa johtaa vakaviin toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia munuaisvaivoja. Nämä ovat todennäköisempiä, jos olet yli 55-vuotiaita, kuivattu, on alhainen verimäärä, ja lääkkeitä, jotka voivat olla kova munuaiset (esim diureetit tai nesteenpoistolääkkeet, tiettyjä verenpainelääkkeitä, NSAID kipu tai niveltulehdus lääketiede). Tarkista lääkäriltä heti, jos olet verinen virtsa, vähentynyt määrä tai taajuus virtsan, alaselässä tai kyljessä kipu, hengitysvaikeudet, painonnousu, tai kasvojen, sormien, ja säärien.

Kun useampi kuin yksi annos over-the-counter (OTC) natriumfosfaatti lääke 24 tunnin voi aiheuttaa vakavia munuais- ja sydänongelmia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos sinulla on seuraavia oireita: sekavuus, vähentynyt virtsaaminen, huimaus, suun kuivuminen, pyörtyminen, sydämen sykkeen nousu, nopea hengitys, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Soita lääkärille heti, jos sinulla on epätavallisia oireita, jotka liittyvät te, kuten turvotusta, vatsan tai vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu, tai päänsärkyä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.