dinatriumfosfaatti ja mononatriumfosfaatti (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

varastointi

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tätä lääkettä mukana lääkitystä oppaan. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Toteutettava kunkin annoksen (4 tablettia) 8 unssia selkeä nesteitä. Esimerkkejä ilmeisistä nesteitä ovat vesi, maustettu vesi, limonadi (ei sellu), inkiväärijuoma tai omenamehua. Älä juo nesteitä värillinen violetti tai punainen.

Juoda niin paljon ylimääräistä nestettä kuin voit ennen, sen aikana ja sen jälkeen lääkkeen. Tämä auttaa korvaa nesteet olet menettämässä kanssa suolen. Tämä myös pitää munuaiset toimivat hyvin ja auttaa pehmentää suolen, jolloin ne on helpompi kulkea.

Älä ota tätä lääkettä, jos olet jo käyttänyt sitä viimeisen 7 päivän kuluessa. Lääkäri kertoo sinulle, jos haluat käyttää tätä lääkettä uudelleen.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.